вівторок, 8 вересня 2020 р.

9 Вересня-

 9 Вересня-Середа


1913 • У Києві над Сирецьким полем 26-річний льотчик Петро Нестеров на літаку «Ньюпорт IV» на висоті 600 метрів першим у світі виконав замкнену петлю у вертикальній площині, яку через небезпеку виконання називають «мертвою».

Магнитное поле Земли

Розклад уроків фізики на Середу:

1.-----

2. 9 Б клас. Тема.Силові лінії магнітного поля. Вектор магнітної індукції. Правило Сведлика або 

Правило Правої руки(Визначення полюсів електромагнітів).

На опитування виношу лише одне питання: "Дослід Ерстеда. Що продемонстрував цей Дослід?

Які наслідки даного відкриття?".

3. 8Б клас Повторює тему "Як розвязувати задачі на закон збереження  механічної енергії?"

Вправи 30 і31. Самостійна робота(на оцінювання) з даної теми і з даних вправ.

Потенціальна енергія
• Це енергія,
обумовлена
взаємодією тіл:
- енергія піднятого над
Землею тіла:
𝐄п = m ∙ g ∙ h;
- енерг...

4.-

5. 8А клас також Повторює тему "Як розвязувати задачі на закон збереження  механічної енергії?"

Вправи 30 і31. Самостійна робота(на оцінювання) з даної теми і з даних вправ.

11. Клас Повторює тему "Конденсатори і їх застосування. Розв'язання задач з теми "Електростатика"  Параграфи 5 і практикум №1 з Підручника "Фізика і астрономія" (під редакцією Ляшенка)

понеділок, 7 вересня 2020 р.

8 Вересня-

8 Вересня 1504 року під Оршею 30-тисячне військо Великого Гетьмана (і князя) Великого Князівства Литовського,Руського і Жемантійського КОнстантина Острозького  розбило 80-тисячне військо Московське під орудою Івана Челяднина. Після поразки-московити відступили в Смоленськ.

Розклад уроків фізики на 8 Вересня 

1.11 клас-Астрономія.Предмет Астрономії і Завдання Астрономії. Бажано на початок вивчення дисципліни запропонувати Своє Уявлення про Світ.

Дітям — про космос: які книжки обрати

2. 7 Б клас. Параграф 1. Накреслити в зошиті таблицю 1,в якій продемонструвати Явища природи і приклади до них. В таблиці 2 дати відповідність між тілами Довкілля і Речовину,з якого виготовлене тіло. Чи знаєте ви інші види матерії,окрім Речовини? https://www.youtube.com/watch?v=JKFyrYssJ2E

3. 9 Клас

Магнітне поле Землі — ВікіпедіяЕлектрокар і історія Тесла5. 9 класи  Параграфи 2 і 3. Дослід Ерстеда. Які чинники визначають,що МАГНІТНЕ ПОЛЕ постійних магнітів і Електричного струму схожі чи відрізняються? Магнітне поле Землі. Зв'язок магнітних полів Сонця, Землі і Юпітера. Чи співпадають полюси магнітні і географічні.

4 і 6 Уроки. 8-і класи повинні розуміти,що таке ЕНЕРГІЯ ? Які види механічної енергії використовуються в побуті і не тільки в побуті. Вміти розв'язувати задачі на формулу МЕХ.роботи і Потужності. Уміти розраховувати потужність двигунів.

Презентація "Механічна енергія та її види " 7 клас

неділю, 6 вересня 2020 р.

7 Вересня-

 7 Вересня

Цей день в ІСТОРІЇ

У вересні 1997 (15 вересня) зареєстроване доменне ім'я google.com.

У вересні 1998(4 вересня) була заснована компанія GOOGLE.

Назва походить з поняття  1 Гугол=10 в 100-й степені. Можно ли посчитать факториал от числа гугол? | Вопрос-ответ | Вокруг Света

Сьогодні  уроки мають 45 хвилинний інтервал.

Розклад уроків фізики:

1-

2. 10 клас. Вектори і скаляри.Дія над ними. Визначення точності практичної роботи.

Перегляньте в інтернеті ролик(в основі,не зважаючи на певні "описки")

3. 10 клас. Механічний рух. Основне завдання механіки як науки. Основні поняття. Рівняння руху і графіки руху. Дом.завдання і робота в класі за параграфами  2 і 3. ТАкож-4. Вправа 3.

4. 11 клас. Електричне поле статичних зарядів(Електростатика) Поняття і визначення Напруженості і Потенціалу(Напруги). Поведінка провідників і діелектриків в Електростатичному полі. Діелектрична проникність.(Тема повторення) самостійна робота в режимі Classtime. Параграфи в підручнику для 11 класу Головко(Ляшенко)1-3. Вправи 1-3(вибір на складність)  Подивіться ролик за посиланням  

5.7 клас Знайомиться  з Наукою ФІЗИКА. Мати робочий зошит на 40 сторінок. Підручник 7 для класу. Параграфи 1. Познайомтесь з невеличким роликом.

Подія 6 Вересня https://www.gismeteo.ua/news/sobytiya/34325-asteroid-bolshe-piramidy-heopsa-priblizhaetsya-k-zemle/ 

e8ceac1f.jpg

Зауваження

03 Травня

  Посилання для Єгора  Розклад Уроків фізики на   п'ятницю,   3 Травня 8-30  Перший урок  у  10 Б класу посилання   9-30    Д ругий уро...

Вибране