пʼятницю, 31 грудня 2021 р.

31 Грудня=Остання публікація 2021 року.

 Визначна подія для ВСІХ Землян. В точку ЛАГРАНЖА 2  -мчить КА,що доставить туди Космічний Телескоп Джеймс Вебб.



Сьогодні ж,31 Грудня 2021 року Маємо ПАРАД ПЛАНЕТ-погляньте.

"Приберіть " хмари з НЕБА з допомогою програми Stellarium.


Перший комп'ютер у Європі був створений у Києві



Це було понад 70 років тому - наприкінці 40-х, на початку 50-х рр. минулого сторіччя. Перша ЕОМ називалася Малою електронною лічильною машиною - "МЕЛМ". Незважаючи на скромне слово "Мала", вона налічувала 6000 електронних ламп і ледве вмістилася у лівому крилі будівлі гуртожитку колишнього монастиря у Феофанії.

"Don't look up"?






понеділок, 27 грудня 2021 р.

28 Грудня -День зріс на 2 хвилини.

 Слідкуйте за Сонцем:активність Сонця зростає! І ще цікавий об'єкт-КОМЕТА ЛЕОНАРДА



Заходьте на сайт https://avertedimagination.squarespace.com/https://avertedimagination.squarespace.com/

Ласкаво просимо до AvertedImagination , галереї сонячної астрофотографії Алана Фрідмана. Працюючи з невеликими телескопами та спеціалізованими фільтрами зі своєї обсерваторії на задньому дворі в Буффало, штат Нью-Йорк, Алан створює портрети зірки нашого району, які часто публікуються в NASA Astronomy Picture of the Day (APOD), представлені в доповіді TEDx , у фільмах , публікаціях і на виставках галерей. 

Тут представлена ​​колекція улюблених останніх робіт. Усі зображення в цих галереях посилаються на більші більш детальні версії на avertedimagination.com . Там ви знайдете примітки щодо даних захоплення, використовуваного обладнання та посилання на додаткову інформацію про історію нашого сонця. Ви можете переглянути старіші роботи на попередньому сайті тут .


Зауваження

03 Травня

  Посилання для Єгора  Розклад Уроків фізики на   п'ятницю,   3 Травня 8-30  Перший урок  у  10 Б класу посилання   9-30    Д ругий уро...

Вибране