вівторок, 16 лютого 2021 р.

17 Лютого-сонячний і морозний день.

 Середа.17 Лютого. В морозну погоду -Небо без Хмар. Добре спостерігати за Зорями та планетами.

Сьогодні о 20-й годині ви побачите таке зоряне небо над Чугуєвом,над південною стороною горизонту.

Тема уроків фізики у 👉8-их класів"Залежність струму від напруги в колі сталого струму. Опір провідників.Закон Ома." Виконаємо практичну роботу "Вимірювання сили струму і напруги в колі сталого струму.

Знати до уроку поняття ЕЛЕКТРИЧНОГО СТРУМУ, Напруга в колі сталого ст руму. Знати символіку елементів кола і правила підключення амперметра і вольтметра.

Вправи 27 і 28 є базою для перевірки рівня знань в рамках даної теми.


Тема уроків в👉 9-их класах "Переміщення в рівноприскореному русі."
Особливо звернути увагу на побудову графіків швидкостей типу v=v0+at.

Перевірте розуміння теми,розв'язавши задачі з Вправи 28(4-6).На уроці перевірку розуміння буде відбуватись методом коментування розв'язку задачі біля дошки.


Урок в👉 11 класі за темою "Дифракція." Перевірка знань відбудеться за темою "Інтерференція".За основу беремо Вправу 30.(З першої по 5-ту задачу)

Для бажаючих виправити положення в Геометричній оптиці буде можливість в п'ятницю виконати лабораторну роботу "Визначення коефіцієнту заломлення скла"(дана робота описана в лабораторному зошиті-познайомтесь завтра)

Суперечлива ідея...

На урок Астрономії,на вівторок,виконати практичну роботу. Вибравши на небесній сфері Одну із Зір на південному боці Горизонту(Бетельгейзе,Ригель-сузір'я Оріона, Сіріус-Великого Пса-три варіанта). Хто не завантажив програму SkyView(або подібну) Зробіть це сьогодні,бо з допомогою даної програми(вона інтерактивна) отримати інформацію для даного об'єкта. Поспішаайте,поки погода дозволяє спостерігати  чисте небо. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Зауваження

17 Травня

Україна Є і Буде. Посилання для Єгора   мультитест  Завдання за темами мультитесту онлайн – сайт ЗНО.Освіта.UA (osvita.ua) Розклад Уроків фі...

Вибране