вівторок, 22 вересня 2020 р.

23 Вересня-День зменшився на 4 хв

 23 Вересня 



23 вересня 1648 року в битві під Пилявцями військо Богдана Хмельницького завдало нищівної поразки польській армії під командою Миколи Остророга, Домініка Заславського і Олександра Конецпольського. Це відкрило козакам шлях на захід і вже за місяць в облогу було взято спочатку Львів, а потім Замостя, й наприкінці року Хмельницького тріумфально вітав Київ.

Розклад уроків фізики на середу

2-4 Уроки в 9-их класах.

якір(ротор)двигуна постійного струму.


👍9-Б завершує самостійну роботу(25 хв) "Магнітні властивості.Закон Ампера. Електродвигун."

Нова ТЕма.Електровимірювальні прилади. Гучномовець.

👍9-А. Розбираємо принцип роботи Електродвигуна(Призначення колектора і щіток)20 хв

Далі Самостійна робота "Магнітні властивості. Закон Ампера. Електродвигун"

Наступний урок Лабораторна робота №1. Складання електромагніту і дослідженння його властивостей. Для учнів є можливість придбати Зошит для лабораторних робіт з друкованою основою.(9 клас)

👍3-5 Урок для 8Б .Завершити Лабораторну роботу "Дослідження умов рівноваги важеля(повтор.)

👍8-А. Лабораторна робота "Дослідження умов рівноваги важеля"

(Ваші зошити для лабораторних робіт з 7-класу знаходяться в кабінеті фізики. )

👍8-і класи,для успішного виконання роботи, повторіть тему "Ріновага важеля. Прості механізми. Момент сили." Електронний підручник для 7-го класу тут (стор.220-232) Можна прочитати відповідні сторінки,можна завантажити весь підручник)

👍Шостий урок в 11 класу. Домашню роботу я вказав в попередній день. Нагадую,що потрібно розібрати параграф 3 і вправу 3. Поговоримо про проблеми в задачах. Після уроку викладу тест -повторення "Закони послідовного і паралельного з'єднання. Робота струму" .Виконайте тоді,коли буде час завтра,бо це тренування. Перевірте себе.Обмеження в тяглості поставлю,щоб не забували,що так буде і на контрольних. 

Zoom   о    13-25   ID 754 145 86 513       password f0UJv3

2 коментарі:

Зауваження

17 Травня

Україна Є і Буде. Посилання для Єгора   мультитест  Завдання за темами мультитесту онлайн – сайт ЗНО.Освіта.UA (osvita.ua) Розклад Уроків фі...

Вибране