вівторок, 15 грудня 2020 р.

16 Грудня

 Урок 1.👉 Урок фізики в 11 класі. Тема.Повторити "Коливання. Гармонічні коливання. Розв'язок рівняння а(х);  х=А sin(ωt); періоди коливань математичного і пружинного маятника.

Потім Тест на https://www.classtime.com/ "Явища електромагнітної індукції".

 


15 грудня 1970 року спусковий модуль, що відділився від радянської космічної станції «Венера-7», здійснив посадку на Венеру і став першим літальним апартом, який досягнув поверхні планети Сонячної системи. Інформація із апарату передавалася протягом 33 хвилин спуску апарату і 20 хвилин знаходження на поверхні, після чого зним був втрачений зв'язок.

Урок 2.👉9Б. Працюємо над темою "Механічні хвилі. Види пружних хвиль. Види і механізми утворення пружних хвиль"

Перегляньте ролик про ХВИЛІ.

Під час розв'язку будуть задіяні формули,що пов'язують швидкість хвиль в середовищі з параметрами хвиль. Явище резонансу.В допомогу вам параграф 17 і Вправа 17 для перевірки усвоєння.

Урок 3.👉8Б клас. На початку розглядаємо 2 задачі на тему "Кількість теплоти,що йде на випаровування рідини і поняття "конденсація". Після цього буде самостійна робота із задач  Вправ 12,13 і 14.

Урок 4.👉9А. Спочатку короткий аналіз контрольної роботи "Геометричної оптики"(Погано засвоїли закон Заломлення світлового променя)
Далі розглядаємо тему "Пружні-механічні хвилі.Властивості механічних хвиль і  їх характеристики"
Параграф і Вправа 17.
Хотів би нагадати про можливість виконати проєкти,зміст яких ми обговорювали.
Урок 5.👉8А. На початку уроку(15-18хв) напише самостійну роботу із задач,що складають Вправу 12.
Далі розглянемо тему: "Кипіння. Теплота пароутворення.Конденсація. Розглянемо задачі на розрахунок кількості теплоти,що йде на агрегатні перетворення"
(можливо переставити види робіт,якщо бажаєте)
Домашнє завдання складають параграфи 13 і 14. Вправи 13 і 14.
Демонструвати розуміння тем будете біля дошки,коментуючи розв'язки.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Зауваження

17 Травня

Україна Є і Буде. Посилання для Єгора   мультитест  Завдання за темами мультитесту онлайн – сайт ЗНО.Освіта.UA (osvita.ua) Розклад Уроків фі...

Вибране