понеділок, 21 грудня 2020 р.

22 Грудня- День піде на поправку?

 





Нобелівська премія  З ФІЗИКИ В 2020 році 
6 жовтня Нобелівська асамблея Королівський Академії наук Швеції назвала імена нових володарів щорічної премії з фізикиЯк і в минулому році, ними стали вчені, які отримали важливі результати в науках про Всесвіт. Половину преміальної суми в 10 мільйонів крон отримає 89-річний почесний професор математики Оксфордського університету Роджер Пенроуз. Другу половину порівну розділять двоє астрономів, німець Райнхард Генцель і американка Андреа Гез (так що премія цього року стала воістину інтернаціональної). Як сказано в офіційному формулюванню, Пенроуз нагороджений «за відкриття, згідно з яким загальна теорія відносності надійно прогнозує народження чорних дірок» . Генцель і Гез відзначені найпрестижнішою в науковому світі нагородою«За відкриття надмасивної компактного об'єкта в центрі нашої Галактики» .

Розклад уроків фізики на 22 Грудня
1 Урок. 👉11 Клас. Перша частина буде віддана на Розуміння електромагнітних коливань в Коливному ідеальному контрурі. Формула Томпсона." Інші 20 хвилин перевірять засвоєння теми "Змінний струм. Електромагнітні коливання"
2 Урок.👉 8Б клас розв'язує проблему К.К.Д. викопного палива і рентабельність його добування і використання на підставі отримання певної (потрібної) енергії. Параграф 16 і Вправа 16. Прочитати "Види теплових двигунів"(Параграф 17) Принцип роботи теплового одного з видів теплових двигунів.
3 Урок.👉7Б. Контрольна робота з теми "Механічний рух."
На наступний урок виберіть,хто бажає,проєкт ПРО ВИКОРИСТАННЯ РУХУ ПО КОЛУ І МАЯТНИКІВ.
4.Урок👉 9Б. Лабораторна робота №6."Дослідження Звукових коливань з допомогою сучасних смартфонів та інших гаджетів"
5 Урок 👉. Контрольна робота з  теми "Механічний рух."
На наступний урок виберіть,хто бажає,проєкт ПРО ВИКОРИСТАННЯ РУХУ ПО КОЛУ І МАЯТНИКІВ.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Зауваження

17 Травня

Україна Є і Буде. Посилання для Єгора   мультитест  Завдання за темами мультитесту онлайн – сайт ЗНО.Освіта.UA (osvita.ua) Розклад Уроків фі...

Вибране