неділя, 17 січня 2021 р.

18 Cічня

 Космос Українців-чи Світу?

Цікаво для всіх,хто любить правду,особливо-для тих,хто вивчає Історію Космонавтики і Технологій.
У розкладі уроків на понеділок 18 Січня
9-25.Другий і третій урок фізики мають учні 👉10-го класу. Дякуйте мені,що я порушую ваш спокій,дорогі десятикласники,і провокую заходити на ZOOM-конференцію з цього Блогу,бо тут є маса додаткових матеріалів,які варто попередньо переглянути. І це не сухі Підручники,а журналістські дослідження.
Самі уроки мають дослідити ТЕМУ. МЕХАНІЧНІ КОЛИВАННЯ І ХВИЛІ.
На початку уроку дам відповіді на ваші питання щодо завдань із Вправ 17 і 18.
У зручний час(виберіть) виконаєте Тестову Контрольну роботу із тем "Динаміка.Закони Збереження"  KOD Сlasstime_________
ID   793 6479 7865  password WU48T3

11-35/ Четвертий урок фізики в 👉 11класі. Тема."Потужність в колі Змінного струму. Активний і реактивний опір. Діюче значення струму і напруги(Чи справді у нашій електричній мережі є 220В?)
Далі Тест (перевірочний, вибрані питання з загальною темою-Коливання і хвилі)
ID 773 5819 8269    password 6UYGSv

Завтра теж фізика.

Hовина,яка демонструє чисто фізичну методику Спектроскопії ? електричні взаємодії і Газовий аналіз-хроматографію,який відомий із Середини 20-го століття. А ви кажете,кому треба ця фізика?!
Итак, израильский стартап Scentech Medical создал мгновенный дыхательный тест на коронавирус. По данным исследований, он работает с уровнем точности 98%. То есть в сравнении со всеми сегодняшними тестами - точность просто невероятная. В первом этапе испытаний участвовали 784 человека. Разработка Scentech работает с помощью газовой хроматографии, лабораторного метода разделения и анализа соединений в газах, масс-спектрометрии, метода определения элементарных сигнатур частиц и молекул, и устройства для сбора дыхания ReCIVA. На практике это работает, как тест на алкоголь для водителей у полицейских. Выдохнул в трубочку до 10 секунд и вуаля - через несколько секунд результат. Самое интересное, что тест поможет идентифицировать коронавирус в организме человека еще до появления симптомов. Сейчас компания готовит документы для подачи на одобрение FDA, которая требует 91% точности тест-систем.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Зауваження

17 Травня

Україна Є і Буде. Посилання для Єгора   мультитест  Завдання за темами мультитесту онлайн – сайт ЗНО.Освіта.UA (osvita.ua) Розклад Уроків фі...

Вибране