вівторок, 21 грудня 2021 р.

22 Грудня -Сонце зійшло ще на одну хвилину пізніше.

 


Розклад уроків фізики на 22 грудня,середу:

Другий урок  9-25 в 👉11 класі.Фізика.Тема."Досліди Фарадея. Закон електромагнітної індукції."

Розв'язування задач.

Третій урок о 10-30 в 👉11 класі. Астрономія. Планети Сонячної системи. Єдність природи планет. Відмінність у будові і особливості їх в залежності від  відстані до Сонця. Перевіримо якість домашньої роботи.

Четвертй урок о11-35 в 👉9А класі.Захист проєктів. Є  доповідачі у 9А класі?                Тема.Електромагнітне поле і поширення Хвиль в даному середовищі. Причини виникнення електромагнітних хвиль. Як у цьому  замішаний Майкл Фарадей? 



П'ятий урок о 12-30 в 👉10А класі.Тема.Розв'язання задач на тему "Загальний розв'язок задач із використанням закону збереження імпульсу і енергії."

Шостий урок о 13-25 в 👉10Б класі.Тема. Розв'язанна задач на тему"Загальний розв'язок задач із використанням закону збереження імпульсу і енергії."

Сьомий урок о 14-20 в 👉9Б класі. Тема.Електромагнітне поле і поширення електромагнітних хвиль в даному середовищі. Механізм отримання електромагнітних хвиль.

Властивості електромагнітних хвиль.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Зауваження

17 Травня

Україна Є і Буде. Посилання для Єгора   мультитест  Завдання за темами мультитесту онлайн – сайт ЗНО.Освіта.UA (osvita.ua) Розклад Уроків фі...

Вибране