вівторок, 25 січня 2022 р.

26 Січня

Реєструйтесь на РадіоОлімпіаду. Корисно і пізнавально. 


25 листопада 2014 радіофізичний факультет, який був заснований у 1952 році, отримав нову назву – факультет радіофізики, біомедичної електроніки та комп’ютерних систем. Нова назва факультету відображає всі існуючі на сьогодні напрями і аспекти підготовки фахівців на факультеті, а саме 5 кафедр факультету здійснюють традиційну підготовку фахівців з радіофізики та електроніки в комплексі з необхідними у сучасному світі знаннями в галузі комп’ютерних та інформаційних систем і технологій. Унікальне поєднання фізики, біології, медицини та електроніки є основою спеціалізацій на кафедрах фізичної та біомедичної електроніки, а також молекулярної та медичної біофізики. На сьогодні факультет готує фахівців за спеціальностями

  • 105 “Прикладна фізика та наноматеріали”;
  • 153 “Мікро- та наносистемна техніка”.

Уроки фізики в Середу,26Січня.

Другий урок о 9-25 в👉11 Клас в середу має на першому з уроків Контрольну роботу за темою "Явище електромагнітної індукції. Самоіндукція. Енергія магнітного поля.

 на Сьомому уроці о 14-20 в 👉11 Клас на другому(з двох) уроці розгляне тему "Коливання. Умови коливання,як повторення.Рівняння коливань. Маятники та їх аналогії.Залежність прискорення від координат відхилення."

Повторити першу та другу похідні.

Третій урок о 10-30 в👉9Б

Четвертий урок о 11-35 в 👉9А класах відбудеться за темою "Підрахунок рівня  радіактивності в середовищі! Ядерна енергетика." Розглянемо задачі на узагальнення теми "Основи атомної фізики."(підготовка до контрольної роботи.)

Перегляньте завдання на сторінці 179 і Вправу 27. Незрозуміле розбираємо на уроці,але основу потрібно знати.\

Увага!-урок о 14- 20 в 10Б класі в ZOOM форматі

 ( ID 757 5515 8673   password   MBE88X)Сьомий Урок!

На початку самостійна робота "Механічні хвилі. Звукові хвилі." (25хв.) Далі -розбір помилок і проблем.По ходу аналізу-виставлення оцінок.

Перед уроком проглянути задачі із Вправ 22 і 23

.Увага! урок відбудеться на пятому уроці.о 13-25 в 10А класі відбудеться в КАБІНЕТІ ФІЗИКИ в нормальних умовах

За темою "Звукові хвилі. Інтерференція когерентних хвиль" на кінець -закріпимо засвоєне короткою самостійною роботою на базі Вправ 22 і 23.

Знати



Немає коментарів:

Дописати коментар

Зауваження

17 Травня

Україна Є і Буде. Посилання для Єгора   мультитест  Завдання за темами мультитесту онлайн – сайт ЗНО.Освіта.UA (osvita.ua) Розклад Уроків фі...

Вибране