четвер, 28 травня 2020 р.

29 May-День Миротворчих сил ООН...і Сонця

Слідкуйте за Сонцем.https://solarscience.msfc.nasa.gov/SunspotCycle.shtml
Cонячні цикли,які визначаються за періодом Числа Вольфа,були помічені ще Галілеєм в 1610 році. А з 1849 року ці спостереження ведуться без перерви. За цими циклами були відмічені періодичні спалахи вірусів та інші зміни в Біосистемах. Не викликає подиву,що на основі спостережень за діяльністю Сонця,вчені зараз намагаються пов'язати поведінку коронавірусів та інших мікроорганізмів. Викликає подив,що велика кількість людей не слідкує за поведінкою "генератора подій"-Сонця,а намагається покладатися на чудеса,чи випадкові здогадки про перебіг подій. Наука - це діяльність,в основі якої лежить моделювання і ,як правило,математична його форма. А моделювання-аналіз,то певна напруга інтелекту,а Людським істотам не вистачає терпіння- ні талантів,ні сумління долати цю напругу і працювати над собою,щоб досягти певного розуміння Ходи Природи-NATURE.
Але маю надію,що після подій сьогодення,все ж таки,більше молодих людей почне "гризти" граніт мудрості. Бо що те золото, ті багатства-Суєта бездуховного організму.
Наша ЗОРЯ- Сонце нині знаходиться в стані БЕЗДІЯЛЬНОСТІ,схожому до МІНІМУМА Маундера,що спостерігалось вченими з 1645 по 1715 роки. Було б цікаво знайти описи Природних явищ тих часів і порівняти з Нинішніми.
https://solarscience.msfc.nasa.gov/images/bfly.gif


29 Травня
  Робота над Звітами. Робота з журналами.
Консультації по вибору плану роботи на літо.
                                               Отцветает сирень-
                        майским дням счет закрыт
И, вплетая в плетень листвяную кипень,
Майский день не спешит
                                                 кожурою теней весь асфальт уложить...
                                                                      Травень 2020

Немає коментарів:

Дописати коментар

Зауваження

17 Травня

Україна Є і Буде. Посилання для Єгора   мультитест  Завдання за темами мультитесту онлайн – сайт ЗНО.Освіта.UA (osvita.ua) Розклад Уроків фі...

Вибране