вівторок, 26 травня 2020 р.

27 Травня

27 Травня
ЗА розкладом уроків з фізики сьогодні немає.
За виключенням 9-их класів,СесіЯ Тесту для яких закрита,для інших-можна продовжити проходити ТЕсти,що задані вчора-26 Травня.

Кому цікава ситуація з ПОЛЯМИ ЗЕМЛІ,які в певний час слабнуть і не можуть захистити БІОСИСТЕМИ від КОСМІЧНОГО впливу-прочитайте. 
 Нові дані європейських супутників Swarm показують, що в магнітному полі Землі стоїть щось дивне. Південноатлантична аномалія може розколотися надвоє. "Новий, східний мінімум аномалії Південної Атлантики з'явився за останнє десятиліття", - каже Юрген Мацка з Німецького дослідницького центру геологічних наук. "Останніми роками вона активно розвивається".Південноатлантична аномалія - ​​слабке місце в магнітному полі Землі, орієнтоване приблизно на атлантичній стороні Південної Америки. Виявлений у 1958 році, він росте і зміщується протягом десятиліть. Останні дані Swarm показують нове слабке місце, яке утворюється біля південної частини Африки.

"Нам дуже пощастило мати на орбіті супутники Рояма для дослідження цього розвитку", - каже Мацка.

Запущений у листопаді 2013 року, Swarm - це сузір’я з 3 однакових супутників, що літають у формації навколо Землі. Вони оснащені магнітометрами, зоряними трекерами та іншими приладами, які дозволяють супутникам робити вишукані детальні 3D-вимірювання магнітного поля Землі.багато вагомих знахідок .

Дослідники давно знають, що магнітне поле Землі слабшає. За останні 200 років усереднене в усьому світі магнітне поле втратило близько 9% своєї сили, а південноатлантична аномалія переважала. З 1970 по 2020 рр. Мінімальна напруженість поля в цій зоні знизилася з 24 000 нанотесла до 22 000.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Зауваження

17 Травня

Україна Є і Буде. Посилання для Єгора   мультитест  Завдання за темами мультитесту онлайн – сайт ЗНО.Освіта.UA (osvita.ua) Розклад Уроків фі...

Вибране