четвер, 10 грудня 2020 р.

11 Грудня

 Заглянемо на даний ресурс  На ньому представлено ДОСЯГЕННЯ Укнаїнської  Науки і Технології,започаткованої українськими вченими.

Компакт-диск. Мало хто знає, що прообраз компакт-диска в кінці 1960-х винайшов аспірант Київського інституту кібернетики В’ячеслав Петров. Тоді розробка носила науковий характер і не мала нічого спільного з музикою. Оптичний диск був створений для супер ЕОМ.
Електричний трамвай. На початку 1870-х полтавчанин Федір Піроцький розробив технологію передачі електроенергії через залізний дріт. У 1880 році Піроцький представив проект застосування електрики «для руху залізничних потягів з подачею струму». Через рік в Берліні поїхав перший трамвай, вироблений компанією Siemens за схемою українця.


Розклад уроків фізики на 11  Грудня; відповідно до розкладу Шкільного  розпорядку -

 Урок👉 2. 10клас. Аналіз Тестів 1-3. 

Тема.Поняття імпульсу сили і імпульсу тіла. Другий закон динаміки.

Урок 3.👉 2.  8А. Тема."Кипіння.Теплота пароутворення.Розрахунок теплоти пароутворення."

Розв'язання задач на базі параграфу 12 і Вправа 12.

Урок 4.👉 2. Zoom -конференція о 11-35 не відбудеться. Вчити дві теми на вівторок:"Малі тіла Сонячної-астероїди,комети,метеоріти. і тема"Дослідження Космічних об'єктів з допомогою Космічних штучних апаратів." Буде самостійна робота в рамках тем.

Якщо  є питання за темою "Комети і астероїди,малі тіла Сонячної системи" вирішуйте їх через питання до вчителя.

Урок 5👉 2.. 7А. Учні виконують лабораторну роботу №5 "Дослідження властивостей математичного маятника". Вам в допомогу робота в підручнику на стор.90.

Урок 6.👉 2..9А. Аналіз контрольної роботи(прогляньте в підручнику питання,які були для вас проблемними під час контрольної роботи-є можливість корегування. 

Нова тема "Механічні хвилі."


Немає коментарів:

Дописати коментар

Зауваження

17 Травня

Україна Є і Буде. Посилання для Єгора   мультитест  Завдання за темами мультитесту онлайн – сайт ЗНО.Освіта.UA (osvita.ua) Розклад Уроків фі...

Вибране