понеділок, 7 грудня 2020 р.

8 December

 

На Марсі теж Зима.

Міжпланетна станція Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) зафіксувала поверхню Марса. Вчені з'ясували, як виглядає поверхня червоної планети в перші дні червня.За словами астрофізиків, на початку літа Марс звільняється від великих покладів льоду. У результаті на дюнах залишаються лише невеликі ділянки снігу, інформує Ukr.Media наука та техніка.      

Розклад уроків фізики на ВІВТОРОК -8 ГРУДНЯ.

1.👉11 Клас.Zoom-конференція о 8-30. Тема.Енергія магнітного поля.Густина електромагнітного поля. Розв'язання задач. Останній урок перед контрольною. Скористайтесь посиланнями попередньої публікації(6 Грудня)

ID773 1485 4678   passw   j1Rij4

2. 👉8Б клас. Аналіз Лабораторної роботи №2. Розв'язання задач з теми "Питома теплота плавлення. Розрахунок кількості теплоти і графік в умовах плавлення тіла". Опитування за вправою 12(і параграф 12) Цікаво знати,чи є різниця між дівчатками і хлопчиками в розв'язанні задач у 8б класі?

3 і 5👉 7А і 7Б виконують лабораторну роботу "Дослідження властивостей математичного маятника."  Уважно прочитайте параграф 13. Що таке період і частота коливань? Як їх шукати,маючи секундомір? В підручнику є інструкція до Лабораторної роботи №5. Хто взяв додому ДОМ. лабораторний зошит,виконайте Дом.лаб.роботу.

6.👉9Б клас.Лабораторна робота №5.( Формула тонкої лінзи. Побудова зображення в лінзах-треба знати.)

Хтось може почати готуватись до ПРОЄКТУ(наприклад: Як виготовити мікроскоп чи телескоп?)




Немає коментарів:

Дописати коментар

Зауваження

17 Травня

Україна Є і Буде. Посилання для Єгора   мультитест  Завдання за темами мультитесту онлайн – сайт ЗНО.Освіта.UA (osvita.ua) Розклад Уроків фі...

Вибране