понеділок, 1 лютого 2021 р.

2 Лютого 2021

Практична фізика? Чи теоретична медицина? 

Іспанські вчені винайшли новий імплант для сліпих людей, який потребує імплантації одразу у мозок




Тест "Геометрична оптика" 11клас. KV99VN-для бажаючих покращити результат за тему. Відкритий сьогодні з 17-00 до 18-00.

Розклад уроків фізики на  вівторок,2 лютого .

8-30 Урок в 👉11 класі. Тема."Електромагнітна теорія світла. Світло-хвильове явище.Поширення світла в різних середовищах. Ефект Доплера.?

Після заявлення теми і планування її вивчення(25хв) є контрольна робота(ІІ) .Явища Геометричної оптики. Недоліки людського зору і їх виправлення".(Можливий Електронний і  паперовий варіант)

9-25. Урок в 👉8Б класі. Тема 1. Самостійна робота"Електричні явища і їх пояснення.Закон Кулона".                             Тема 2. Вступ до ВЕЛИЧНОЇ теми "Явище електричного струму і умови його існування."       Електростатиака ТЕСТ

10-30. Урок в👉 7Б. Опитування-Коментування за темою "Густина речовини. Розв'язання задач." Основою э ПАРАГРАФ №17 і Вправа 17.

У другій половині уроку короткий тест "Густина. Маса тіла."

11-35 урок в👉 9Б класі. Хтось бажає викласти проєкт "Атомна енергетика. Екологічні проблеми АЕ."?

Далі Розв'язання задач в рамках теми "Атомна фізика" Використати вдома Збірник різнорівневих задач для державної атестації під редакцією ГЕЛЬФГАТ І.М. (ЗРЗДА) розділ 16.

Підручник 9-го класу. Сторінки Для задач і питань 180-181.

Урок в👉 7А класі. Аналіз лабораторної роботи "визначення густини " з допомогою Вирішення проблеми в процесі гри "Вирахуй рентабельність видобутку мінерала"Основою э ПАРАГРАФ №17 і Вправа 17.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Зауваження

17 Травня

Україна Є і Буде. Посилання для Єгора   мультитест  Завдання за темами мультитесту онлайн – сайт ЗНО.Освіта.UA (osvita.ua) Розклад Уроків фі...

Вибране